Tapulipiiriläisten tekemien neuleiden asettaminen näytille tilaan, jossa vain tyhjät seinät olivat käytettävissä, olikin haastava tehtävä. Hankimme myyräverkkoja ja ohutta metallilankaa seinälle laitettavaksi. Jarmo ja Jouko onnistuivatkin hyvin niiden ripustamisessa, onneksi katon rajassa oli liikuteltavia koukkuja valmiina. Anne ja miehet ripustivat neuleet verkkoihin ja Eija laitteli hintalappuja tuotteisiin.

Isoimmat työt saimme näyttävästi esille mm. yhteistyöllä kudotut palaset, jotka Kirsti oli yhdistänyt kauniisti harmaa-vihreäksi peitteeksi. Liisa V. oli kutonut monta vaunupeitettä, ne ovat suloisen pehmeitä ja herttaisen värisiä. Outi oli virkannut kauniita leivosneulatyynyjä, ja sukkien parissa oli Laila, Liisa H. ja  moni muu  kutoja viettänyt useita iltoja puikot kilisten.

Olimme tyytyväisiä näyttelyn esillepanoon, joskin läheskään kaikkia töitä emme saanut mahdutettua tilaan. Toisaalta, jos saamme myytyä tuotteita, niin tilalle voi taas asetella uusia neuleita. Tuotteita voi varata merkkaamalla varauskirjaan nimensä, ja luovutuksesta sovimme puhelimitse.                                                                                                           


 

                                                                                          
Lisää kuvia löytyy sivuilta: http://www.pinsioseura.fi/