Pinsiön kirkolla kellotapulin suunnitteluillassa heinäkuussa 2009.

 

 

 

 

 

 

Pinsiön kirkolla keväällä 2009. Piirimme nimi on Tapulipiiri, koska keräämme varoja kellotapulin hankintaan. Illassa oli mukana seurakunnasta Mirja Hukari ja Tiina Hiltunen sekä Pinsiöstä Liisa  Virtanen, Eija Kantanen, Anne Mastomäki, Liisa Uosukainen, Kirsti Kulmala, Liisa Honkaniemi ja Martta Mustalahti. Teemme myös diakoniatyötä, koska olemme kutoneet jo useita Äiti Teresan peittoja, jotka on jo toimitettu kriisialueille. Olemme kutoneet myös villanuttuja keskosille Etiopiaan. Ensimmäinen lähetys 17 nuttua, neljät pienet villasukat ja pari pientä myssyä on lähetetty lähetyssihteerin avustuksella kohti Etiopiaa. Paketti meni suoraan Nokian srk:n lähetystyöntekijöille Tuppuraisille.

 

 

 Tekstin lukijana Eija Pinsiön kirkossa 2009. Pappina oli Timo Uotila, joka on hiljakkoin siirtynyt Tammelan kirkkoherran virasta Nokian seurakuntaan.

 

 Outi-Välimaa-Mustalahden teos "Vox-Lux-Pax" teos kirkon kerhohuoneen seinälle 2009. Outi piti Nokian Taidetalolla näyttelyn, josta seurakunta osti teoksen. Suomennettuna sen nimi on: ääni, valo, rauha.

 

 

 

 

 

 

Pinsiö-Seura ry:n vanhanajan rukiinleikkuu talkoissa Pinsiön Alasella kesällä 2009