Jouluaatto Pinsiössä:  klo 15 oli Pinsiön kirkolla kylän oma jouluhartaus, jossa juontajana oli kylämme oma pappi Outi Välimaa-Mustalahti. Joulupäivän aamuna kirkossamme oli pappina Kimmo Reinikainen.

Ohessa lainaus Outin blogista "Pappi puikoissa" :

Pinsiössä joulu sujui tuttuun tapaan:
- Aattona järjestimme yhdessä "Oman Kylän Aattohartauden" Pinsiön kirkossa. Soittajat (joululaulujen säestykset pianolla, viululla ja klarinetilla), lapsiesiintyjät ja evankeliuminlukijat löytyivät taas oman kylän väestä, ja minä yritin parhaani mukaan hoitaa juontopuolen.
Puheentyngän teemaksi otin joulun täydellisyyden odotuksen vs. ensimmäisen joulun puitteiden epätäydellisyyden, ja sen, miten jouluna kaikki on taas mahdollista. Ihan niinkuin lapsena.
Väkeä oli ihan mukavasti, laskin, että 76 meitä oli. Ilta huipentui jälleen kerran kirkon portailla laulettuun Maa on niin kaunis -virteen.
- Joulupäivänä Pinsiössä oli sanajumalanpalvelus kello 10. Sinnekin riitti väkeä semmoiset kuutisenkymmentä, ja näytti olevan aika lailla eri porukkaa kuin aattona, eli molemmat tilaisuudet puolustavat paikkansa kyllä. Yllättäen tänä jouluna paikalliset romanit eivät olleetkaan tulleet hevosilla kirkkoon, joten perinteinen hevosajelu kirkosta poistuttaessa jäi näkemättä.

 

31.12.09

Vuoden vaihtuessa oli täysikuu taivaalla valaisemassa Pinsiön niitun maisemaa, näkymä oli unohtumaton. Rakettien loisto taivasta vasten oli upeata katseltavaa. Täällä asuu paljon lapsiperheitä, jotka lähettelevät runsaasti raketteja.