Syksyn viimeisen hellepäivän oli Risto Selin onnistunut valitsemaan 50 vuotis juhlintapäiväkseen. Risto kutsui Nokian Uutisissa tuttavia ja sukulaisia juhlimaan kotiinsa. Saavuimme isolla porukalla juhlaan, laulaen onnittelulaulua kulkiessamme. Meillä oli lahjaksi taulun kehys ja lupaus synttärisankarin valinnan mukaisen taulun hankintaan Keskus Galleriasta Tampereelta.

Kivisalon Pekka ojentamassa lahjaamme Ristolle.

Vieraita taisi olla n. 100 henkilöä, lapsista vaareihin. Pihassa oli valtava teltta, jossa saimme nauttia ruuasta ja juomista, jota oli runsaasti tarjolla. Talon naisväki oli tehnyt ruuan itse mm. salaatit, sämpylät ja kahvin kera kakut ja pullat.

 

 Vartaassa keikkui kokonainen sika, josta Lehtisen Pertti ja Sirpa leikkasivat meille palasia. Liha oli tosi mureaa ja herkullista.

Risto oli saanut lahjaksi uuden sähkökitaran, jota hän soitteli rumpujen ja toisen kitaristin säestämänä. Musiikki kuuluu Riston elämään ja naapureille pyyteettömän avun tarjoaminen. Siksipä hän tällaisen ison juhlankin järjesti.  Risto kuuluu mm. Pinsiö-Seura ry:n ja vesiosuuskunnan johtokuntaan, ja on mukana järjestämässä juhlia ja tapahtumia.

Perheen koira oli juhlissa tärkeässä osassa ja ystävystyi mm. Kantasen Joukon kanssa.